Heb je een vraag, of wil je een beeldje even in het echt zien en voelen? Heel begrijpelijk!

Let me know. Dan spreken we even af, in mijn atelier of bij jou thuis.


Bronzen beelden Susan Schoemaker

Bronzen beeldjes

Hier vindt u een selectie van bronzen beeldjes waarin liefde, warmte en rust centraal staan. De beeldjes zijn o.a. geschikt als trouwcadeau, huwelijkskado, verjaardagskado. Thema's als samen, verbondenheid, trots, liefde en geborgenheid zijn weerspiegeld in de vormgeving van deze beeldjes.

 

Galerie bronzen beelden

 

Wilt u een mooi beeld laten maken die past bij uw eigen stijl en wensen? Neem dan contact met mij op. U kunt langskomen in de galerie om het een en ander te bespreken.

 

Bronzen beeldjes Amsterdam

 

In mijn collectie heb ik meerdere bronzen beelden voor de familie waarin kracht of liefde uitgebeeld wordt.

Kun je niet het bronzen beeld vinden dat bij jouw gelegenheid past, neem dan contact met mij op zodat ik je kan informeren over een beeld op maat maken.

Mijn werkplek is in Amsterdam en daar kunnen we beelden bekijken of bespreken wat mogelijk is om een beeld geheel naar eigen wens te maken. Het is ook altijd mogelijk dat ik naar je toekom met beelden, voor een bezichtiging op eigen locatie.

 

Mooie bronzen beelden

 

Bronzen beelden kunnen je raken. Steeds meer mensen kiezen ervoor om deze exclusieve beelden in hun huis te hebben. Bronzen beelden geven een exclusieve en kostbare uitstraling, waarbij de kunst van het beeld goed naar voren komt. Ik bied unieke bronzen beelden aan. 

Een uniek bronzen beeld maakt indruk. Het kunstwerk wordt van emotionele waarde. Het kunstwerk raakt je.

Mooie bronzen beeldjes

 

Bronzen beeldjes zijn er in verschillende maten. Het heeft een uiterst stijlvolle uitstraling. De sokkel wordt met zeer veel zorg uitgekozen en is dan ook inclusief.

Alle bronzen beelden zijn tevens netjes afgewerkt en van een mooie patina voorzien.